Resultater F5J Norgescup og klubbmesterskap

Tekst: Otto Jæger

Dagen startet med 12 påmeldte, nesten rekord på et sånt stevne, og det liker vi. To nye fra Sørlandet Model flyklubb: Andre og Chris. Dessverre fikk Andre trøbbel med motor (esc?) og måtte droppe deltagelse.

 

Det ble oppdelt lag som (skulle) rotere før/etter lunsj. Værgudene ville derimot ikke at vi skulle fly innledende etter lunsj. Det var satt opp seks runder, tre grupper med fire i hver gruppe.

 

Stig tok seg av opplæring av Andre og Chris som var meget fornøyd med dette opplegget. Uansett lærte kanskje Stig bort for mye? Det ville seg ikke helt, og en utelanding straffes knallhardt med bare tre innledende runder. Etter tre innledende var Stein Vidar alene i tet med 3 x 1000. På de neste finale plassene fulgte Finn, Alf Erik, Otto J. og Bjørn. (og Stig på siste… )

 

Finale ble igangsatt etter lunsj og etter første omgang skilte det kun ett poeng mellom de to første! Alt tydet på at dette kunne bli en spennende 2 omgang Andre omgang startet, men Otto ventet 40 sekunder for å se hvordan det gikk med de andre. Kastet deretter i riktig retning, fløy bra lenge, men rotet det til med en dårlig landing. Stein Vidar mistet også denne gangen landingen, og trodde ikke dette holdt. Alf Erik klarte ikke å komme «helt hjem» (for lett?) og ute landet. Både Finn og Bjørn hadde allerede landet for tidlig. Høyden ble den avgjørende faktoren her, og Stein Vidar dro det lengste strået og Gratulerer til han som klubbmester F5J 2024!

 

Takk til alle involverte 

 

Detaljerte resultater innledende runder:

F5J Norges cup + KM_ 2024-08-24 Spydeberg innledende

Detaljerte resultater finale runder:

F5J Norges cup_ 2024-08-24 Spydeberg finaler

 

Pallen Klubbmesterskap F5J 24.aug 2024

 

Pallen Norgescup F5J 24.aug 2024

 

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *